Căutăm profesioniști extraordinari care să se alăture echipei noastre.

Vino să inspirăm milioane de oameni să învețe despre relația cu cel mai mare impact – relația dintre părinți și copii.

Dacă ești o persoană foarte competentă și descurcăreață, care a demonstrat realizări deosebite în trecut și ai vrea să îți pui abilitățile în slujba unei misiuni nobile, adică, să contribui la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iar dacă nu ești colegul pe care îl căutăm… poți câștiga 2000 lei dacă ne recomanzi omul care va ajunge să lucreze în echipa noastră! Citește tot mesajul pentru a afla cum.

Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Numele meu este Urania Cremene, iar povestea All About Parenting pentru mine a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze). 

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting bazat pe ultimele cercetări în psihologie (cum e Teoria Autodeterminării). Mai în glumă, mai în serios, spunem că e un MBA în Parenting.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. În prezent, echipa All About Parenting numără peste 50 de persoane, 7 naționalități diferite, 4 limbi în care suntem prezenți și clienți din întreaga lume. 

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting am întâlnit în ultimii 3 ani peste 500.000 de părinți care au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit online și offline. 

În prezent, avem peste 500.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 21.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Însă, poate cel mai satisfăcător lucru în dezvoltarea All About Parenting ca organizație este să vedem că ceva creat în România este apreciat peste hotare și schimbă viețile altor părinți care nu vorbesc limba română. Polonezi, englezi, canadieni, britanici, germani, ruși și, nu în ultimul rând, azeri.

Acum 2 ani am făcut “un test” să vedem dacă putem replica ceea ce am realizat în România în altă țară. Am ales Polonia. Pentru că nimeni din echipa noastră nu înțelegea nicio propoziție în polonă, a trebuit să creăm o echipă nouă în Polonia și să ne bazăm 100% pe ei. Lucrurile au mers greu la început, dar am reușit și în prezent avem peste 1.000 de clienți All About Parenting în Polonia și o echipă de 10 persoane.

Anul trecut am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză și rusă. Iar în acest an vrem să dezvoltăm echipe în țările vorbitoare de engleză și rusă.

Ce vrem să realizăm în viitor la All About Parenting

Deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică”, de 45.000.000 de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (parenting). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting), cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Căutăm oameni capabili care să ne ajute să dezvoltăm All About Parenting în țările de mai jos în următorul an (2021-2022):

 1. Polonia
 2. Azerbaijan
 3. UK
 4. US
 5. Canada
 6. Irlanda
 7. Germania
 8. Rusia
 9. Ucraina
 10. Belarus
 11. Africa de Sud
 12. Australia
 13. Noua Zeelanda

În 2022 și 2023, vrem să ajungem în și mai multe țări. Ordinea e încă provizorie, dar e un bun început pentru a avea o idee încotro mergem.

 1. Franta
 2. Spania
 3. Italia
 4. Portugalia
 5. Ungaria
 6. Bulgaria
 7. Turcia
 8. Lituania
 9. Olanda
 10. Belgia
 11. Cehia
 12. Argentina
 13. Mexic
 14. Brazilia
 15. India
 16. China
 17. Japonia
 18. Coreea de Sud
 19. Taiwan
 20. Pakistan
 21. Grecia
 22. Norvegia
 23. Suedia
 24. Finlanda

Desigur, asta nu este o muncă pentru o singură persoană, ci pentru o echipă în continuă creștere. O echipă în care fiecare înțelege că cel mai bun ajutor pe care îl poți oferi celorlalți este să îți faci propria treabă într-un mod excelent. Adică, nu trebuie să verifice nimeni după tine, nu trebuie să curețe nimeni după tine și nici tu după alții.

Ce tip de oameni căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Din păcate, nu căutăm în acest moment juniori. Cu siguranță va veni și momentul în care vom recruta astfel de oameni pentru a-i instrui. Însă nu acesta este momentul. Acum, căutăm oameni cu experiență care pot avea rezultate remarcabile încă de la început.

Cu riscul de a mă repeta, căutăm oameni care au demostrat realizări deosebite în trecutul lor profesional și își doresc să aibă realizări și mai mari în viitor, într-un domeniu cum e parentingul, care influențează direct viața a mii de părinți și copii în fiecare zi.

Căutăm oameni care…

înțeleg noțiunea de promisiune sau angajament și nu se tem să își asume rezultatele pe care agrează să le aducă sau greșelile pe care le-au făcut pe parcurs;

lucrează independent și autonom, dar apreciază o echipă bună, unde fiecare își face partea lui;

lucrează în zona Abilităților lor Unice și nu așteaptă validare la fiecare pas pe care îl fac în munca lor;

cunosc limba engleză și nu se tem să se folosească de această abilitate pentru a interacționa cu alți colegi;

cred în Educație, ca fiind factorul determinant al evoluției umane;

gândesc ca un client;

sunt harnici și le place să muncească;

au smerenie (ceva ce apreciem în mod deosebit).

Ce ne dorim de la tine este să aduci un plus de experiență, rezultate și inspirație în echipa noastră. Oamenii capabili profesional sunt inspirați de alți oameni capabili și de rezultatele lor. Sperăm să fii unul dintre acești oameni, să ne inspiri cu rezultatele și competențele tale și să te lași inpirat de colegii tăi.

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Echipa noastră lucrează în întregime de la distanță și avem colegi de 7 naționalități (în fiecare an se adaugă mai multe). 

Asta înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Însă, ce e cel mai important, e că fiecare simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Ne dorim ca fiecare coleg să lucreze în zona lui de Abilități Unice, fără să se străduiască să facă lucruri care pur și simplu merg greu și rezultatele sunt îndoielnice. 

Știi că lucrezi în Abilitățile Unice atunci când “nu simți că muncești”, adică nu simți când trece timpul și ai rezultate de care alții se miră.

Este înșelător pentru mulți oameni care nu își apreciază Abilitățile Unice tocmai pentru că nu simt că este greu. Mulți avem convingerea că dacă nu e greu, nu e valoros. Și atunci desconsiderăm exact zona în care am putea avea cele mai bune rezultate, cu mult înaintea celorlalți. Asta este zona de Abilități Unice.

Deci, dacă îți place să lucrezi în zona de Abilități Unice (și să delegi, în timp, orice altceva), cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

Ca echipă, ne întâlnim cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. 

Nu facem micro-management, nu ne interesează în ce loc din lume te afli, nu ne interesează la ce oră începi și la ce oră termini programul de lucru sau dacă îți iei o pauza de 2-3 ore în timpul zilei ca sa faci o plimbare cu copilul. Ce ne interesează sunt obiectivele trimestriale pe care ți le vei fi asumat și să ai focus (ex. să fie activitatea ta principală).

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială online, Aprilie 2021)

Cum aplici

Trimite un video de maxim 10 minute colegei mele, Ella, (video-ul poate fi selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator) la echipa@allaboutparenting.ro în care răspunzi la câteva întrebări:

 1. Care sunt Abilitățile tale Unice și cum ai putea contribui la planul nostru descris mai sus?
 1. Care sunt câteva rezultate impresionante pe care le-ai obținut în trecut și care sunt din zona Abilităților tale Unice?
 1. Ce te-a convins să aplici pentru un rol în echipa noastră?

4. Cum ai aflat că suntem în proces de a ne mări echipa?

Cu cât mai detaliate răspunsurile de la primele 2 întrebări, cu atât mai bine.

Ce urmează după ce aplici

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 15 minute. 

Dacă după acest interviu considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci vom pregăti o probă practică sau un proiect pentru tine.

Dacă lucrurile sunt ok după probă, atunci vom programa o discuție mai detaliată.

Iar în final, dacă toate lucrurile sunt ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună.

Așa că, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting