Căutăm Manager de Branding și Comunicare care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Manager de Comunicare cu experiență în marketingul digital, care iubește copiii și ar vrea să lucreze alături de 70 de oameni extraordinari pentru educarea unei noi generații de părinți, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga 5000 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Manager de Branding & Comunicare căutăm și cum vei contribui la educarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

(Nia Cremene prezentând unul din seminariile noastre înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 70 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 4 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 4 ani am întâlnit peste 500.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

Urania Cremene

Florin Amariei

Maria Țolescu

Irina Irgoveanu

În prezent, avem peste 600.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 30.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

All About Parenting a început în România, însă, de la început am fost în contact cu cercetători de la un număr (azi, sunt peste 40!) de universități din întreaga lume. Ceea ce la început părea doar un proiect local și-a luat avânt și se extinde treptat în alte țări din întreaga lume.

Acest lucru se datorează faptului că bazele programului All About Parenting (cum ar fi Teoria Autodeterminarii) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, clasă socială etc. All About Parenting nu este „opinia unei singure mame”, ca multe bloguri pe acest subiect și nu oferă „rețete” pe care să le urmezi.

În schimb, transpunem într-un limbaj simplu, pe care părinții și copiii îl folosesc în fiecare zi, concepte complexe, încercate și testate, din cele mai recente cercetări în psihologie.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, polonă și rusă. În următorii 2 ani, dorim să ne creștem echipa în țările vorbitoare de limbă germană, spaniolă, franceză și italiană.

DAR… deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Adevărul este că nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (adică, parentingul). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii, cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

2. Ce tip de Manager de Branding & Comunicare căutăm și cum vei contribui la educarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Persoana ideală are o bună înțelegere a ceea ce înseamnă evenimente, marketing online și social media.

Strategia noastră de business se bazează foarte mult pe webinarii educaționale în care să oferim o experiență de învățare world-class în mod gratuit. De aceea avem nevoie să ai o bună înțelegere a ceea ce înseamnă marketingul digital și comunicarea pe social media. Să fii familiar cu softuri online de autoresponder, publicitate online, construit pagini web, editare foto-video, aplicații mobile ș.a.m.d.

Nu vei pune mâna să lucrezi tu cu aceste softuri, pentru că vei coordona o echipă, dar trebuie să știi, de exemplu, cum funcționează publicitatea pe Facebook și Instagram, ce este posibil și ce nu, cât timp durează, ce e dificil și ce este ușor de făcut ș.a.m.d. pentru că altfel va fi mult prea complicat să conduci echipa.

Responsabilitățile tale vor fi…

 să coordonezi lansarea de webinarii relevante, pe teme care dor – vorbim aici de acele subiecte care nu îi lasă pe părinți să doarmă noaptea, în loc să facem ceea ce “ni se pare” nouă că ar fi important;

să coordonezi lansarea reclamelor;

să evaluezi webinarii și să te asiguri că respectă structura de succes și stilul de comunicare All About Parenting;

să urmărești și să îmbunătățești constant următorii indicatori de performanță:

  • număr zilnic de înscriși la webinarii;
  • procent de participanți noi la webinarii.

Relații Publice & Colaborări:

să coordonezi colaborarea cu influenceri, în parteneriat cu agenția de PR;

să decizi ce propuneri de colaborare din partea altor branduri vor fi implementate în echipa All About Parenting.

Gestionarea echipei:

să implementezi și să îmbunătățești constant workflow-ul echipei de comunicare și prioritizarea task-urilor;

să recrutezi colegi extraordinari pentru echipa de comunicare;

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici – deci, Ioana știe foarte bine conținutul nostru.

În prezent locuiește în Germania cu soțul ei și lucrează complet la distanță de mai bine de 3 ani. Ioana este responsabilă cu tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră. Este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți vorbi deschis.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

Lucrăm în întregime de la distanță, iar programul de lucru este flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde te-ai afla, practic), atât timp cât participi la întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

 

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială online, Aprilie 2021)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Avem nevoie de un Manager de Branding & Comunicare extraordinar în echipa noastră…

4. Deci, nu aplica dacă…

nu ai minim 4 ani de experiență în marketing și comunicare;

nu ai lucrat până acum cu agenții de publicitate sau freelanceri – designer, video editor, copywriteri etc;

nu ai făcut brief-uri de creație și nu ai dat feedback pe video-uri și layout-uri;

nu ai coordonat sau nu ai lucrat la proiecte de PR ;

nu delegi și vrei să „faci tu totul”;

nu prioritizezi și nu te concentrezi pe acțiuni cu impact maxim;

nu ai coordonat o echipă de minim 5 persoane (intern sau extern);

nu ai gândire strategică cu privire la ce tipuri de conținut și ce acțiuni de marketing și PR ar aduce un număr cât mai mare de înscriși la webinarii;

nu îți place să ții interviuri, să discuți cu oamenii și să recrutezi profesioniști.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

…și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

Trimite un video colegei mele Ioana la ioana.ardelean@allaboutparenting.ro in care răspunzi la 3 întrebări. Video-ul poate fi un selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator – de maxim 10 minute.

1) Ce experiență și ce abilități ai în marketing, comunicare și management?

2) Ce te-a convins să aplici pentru acest rol?

3) Cum ai aflat despre acest rol?

Cu cât răspunsurile la primele 2 întrebări sunt mai detaliate, cu atât mai bine.

Ce se întâmplă după ce aplici

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 30 de minute.

Dacă după acest interviu considerăm că poți fi persoana potrivită, vei avea o nouă întâlnire în care tu vei lua un interviu lui Ioanei despre unul dintre procesele noastre de lucru. În urma acestui interviu vei documenta acel proces, ca un exercițiu practic în care ne arăți cum lucrezi.

Dacă după această discuție considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci vom avea un interviu detaliat de 2 ore. Insă, e un altfel de interviu. Adică, tu ii vei lua interviu Ioanei și îi vei putea pune toate întrebările la care ai nevoie de răspunsuri. 

Apoi, îți vei construi o strategie și îți vei stabili obiectivele pentru primele 3 luni dacă ai veni în echipa noastră și i le vei prezenta Ioanei.

Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Apoi, vom pune obiectivele stabilite într-un soft de obiective și te vom ruga să le actualizezi săptămânal. Dacă performanța este cea asumată (sau aproape de cea asumată), atunci avem începutul unei prietenii pe termen lung.

Așa că, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

 

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 5000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting