Căutăm un Consultant Facebook Ads care știe să creeze și să execute campanii de succes pentru părinți,

în România sau în alte țări

Salut!

 

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Consultant Facebook Ads cu experiență, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, atunci acest mesaj este pentru tine!

Îți propun să aflii mai multe despre noi, istoricul și scopul nostru pe termen lung, despre cum lucrăm, ce așteptări avem de la partenerii noștri, inclusiv de la tine și cum putem ajunge să lucrăm împreună.

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durată de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal email-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns… 

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre. 

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Cum lucrăm cu partenerii noștri

Lucrăm pe obiective și rezultate măsurabile.

Ne respectăm promisiunile și ne așteptăm ca și ei să facă la fel.

Nu ne concentrăm pe cât timp lucrează ci pe rezultatele pe care le aduc (nu este un job, este o colaborare bazată pe obiective).

Nu facem micromanagement și nu verificam în fiecare zi rapoarte de activitate.

 

Ce ne dorim de la tine

Avem nevoie sa creezi campanii de Facebook Ads care să inspire părinții să se înscrie și să participe la webinarii, pentru că dacă participă, avem certitudinea că se vor purta mai frumos cu copiii lor, nu vor face sau nu vor spune cel puțin un lucru care ar putea lăsa răni emoționale adânci, deci vor fi părinți mai buni. Pentru asta, va trebui:

să gândești, să monitorizezi și să optimizezi campanii de Facebook Ads;

să folosești inteligent remarketingul pentru a scădea costurile și a crește impactul;

să setezi campanii în Ads Manager și Google Ads în funcție de obiective;

să monitorizezi și să ajustezi audiențele și bugetele campaniilor existente ca să atingi obiective extraordinare;

să urmărești și să îmbunătățești constant sursele principale de trafic și cei mai importanți KPI pentru identificarea trendurilor;

să preiei postările organice cu cel mai mare succes și să le transformi în mai multe variante de reclamă;

 

De ce să NU ne scrii

Din păcate, în acest moment nu căutăm un Consultant Facebook Ads fără experiență sau care este la început de drum în acest domeniu. Acum căutăm un consultant experimentat care poate avea rezultate remarcabile încă de la început.

Deci, nu ne scrie dacă nu ai mai creat, monitorizat și optimizat campanii de Facebook Ads sau nu ai atins obiective extraordinare cu acestea.

 

Pașii următori

Dacă te regăsești și rezonezi cu ceea ce ai citit până acum trimite un email colegei mele Ella, la ella@allaboutparenting.ro și răspunde la următoarele întrebări:

1) Care este cea mai de succes campanie de Facebook Ads pe care ai creat-o și ce rezultate ai avut?

2) Ce experiență și ce abilitati ai în campanii Facebook Ads?

3) Ce te-a determinat să vrei să colaborezi cu noi?

    Cu cât sunt mai detaliate răspunsurile, cu atât mai bine

Ce se întâmplă după ce ne scrii

1) Vei primi un răspuns de la noi în maxim 2 zile lucrătoare, fie el pozitiv sau negativ.

2) Dacă răspunsul este pozitiv, te invităm să discutăm mai multe detalii în cadrul unei întâlniri online.

3) Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

    Așteptăm cu mare interes mesajul tău!

 

P.S. Se oferă recompensă! :))

Recomandă o persoană pe care o consideri potrivită pentru acest rol, iar noi îți răsplătim ajutorul. Dacă angajăm această persoană, tu vei primi un comision de 2000 de lei.

Fără glumă...

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.

Până acum am plătit cu drag de 10 ori câte 2000 de lei și sper să se întâmple cât mai curând.

© Copyright 2021 All About Parenting