Căutăm o Agenție / Freelancer cu experiență în Facebook Ads

pe piața din UK și US

Dacă ești un freelancer pasionat de Facebook Ads sau reprezinți o agenție mică dar agilă cu experiență semnificativă în piața din UK și US, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga €500 dacă ne recomanzi omul / agenția care va ajunge colaboratorul nostru! Citește tot mesajul pentru a afla cum.

Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Numele meu este Urania Cremene, iar povestea All About Parenting pentru mine a început acum mai bine de 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. În prezent, echipa All About Parenting numără aproape 50 de persoane, 7 naționalități diferite, 4 limbi în care suntem prezenți și clienți din toată lumea. 

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting am întâlnit în ultimii 3 ani peste 250.000 de părinți care au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit online și offline.

În prezent, avem peste 300.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 26.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Însă, poate cel mai satisfăcător lucru în dezvoltarea All About Parenting, ca organizație, este să vedem că ceva creat în România este apreciat peste hotare și schimbă viețile altor părinți care nu vorbesc limba romană. Polonezi, englezi, canadieni, britanici, germani, ruși și, nu în ultimul rând, azeri.

Acum 2 ani am făcut “un test” să vedem dacă putem replica ceea ce am realizat în România în altă țară. Am ales Polonia. Pentru că nimeni din echipa noastră nu înțelegea nicio propoziție în polonă, a trebuit să creăm o echipă nouă în Polonia și să ne bazăm 100% pe ei. Lucrurile au mers greu la început, dar am reușit și în prezent avem peste 1000 de clienți All About Parenting în Polonia și o echipă de 8 persoane.

Anul trecut am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză și rusă. Iar în acest an vrem să dezvoltăm echipa în țările vorbitoare de engleză și rusă.

Iată aici un exemplu de video din All About Parenting în limba engleză.

Ce vrem să realizăm în viitor la All About Parenting

Deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (parenting). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting), cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Despre tine

Căutăm o Agenție / Freelancer care să creeze campanii Facebook Ads pentru webinariile noastre gratuite, adresate părinților care locuiesc în UK și Irlanda, SUA și Canada și chiar și în Azerbaijan.

Căutăm o Agenție / Freelancer care are deja multă experiență în aceste piețe și poate demonstra rezultatele extraordinare pe care le-a avut în trecut. La modul ideal, rezultatele tale au fost într-un domeniu similar cu al nostru.

Obiectivele noastre sunt simple și directe. Evident, ceea ce e simplu nu este și ușor.

În prima luna a colaborării noastre vom organiza un webinar gratuit pe săptămână. Unul în UK, unul în US (pentru ca e o mare diferență de fus orar) și unul în Azerbaijan. Trainerii sunt vorbitori nativi de limba engleză, respectiv rusă, iar webinariile sunt o experiență extraordinară de învățare din primele minute până la final, chiar dacă sunt gratuite. Cei care au participat spun că nu au văzut seminarii mai bune ca ale noastre, nici chiar cu plată.

Pentru fiecare dintre aceste webinarii tu va trebui să aduci prin campanii Facebook Ads peste 500 de oameni care să se înscrie să participe.

Înscrierea la webinar are loc printr-un quiz lung care însă, are o rată de completare mai bună decât un landing page (peste 50%).

Datorită quiz-ului, oamenii țin minte mult mai mult că s-au înscris la webinar, pentru că au petrecut “cu noi” cel puțin 5 minute la înscriere. De aceea, avem un show up rate mediu de peste 50%. Deci, din cei peste 500 de oameni înscriși la webinar, aproximativ 250 dintre ei vor și participa live.

În a doua lună a colaborării noastre vom organiza 2 webinarii gratuite pe săptămână. Deci, va trebui să continui să aduci peste 500 de înscriși la 2 webinarii pe săptămână. 2 webinarii pe săptămână în UK, 2 în US și 2 în Azerbaijan.

Cel mai probabil, vom merge așa 2 luni, cu câte 2 webinarii pe săptămână, după care vom crește la 3 webinarii pe săptămână. La modul ideal, vei reuși să scalezi numărul de participanți de la 500 la 1000 în primele 3 luni ale colaborării noastre.

Avem nevoie de tine să faci un plan de buget și să ne spui cum ai de gând să atingi aceste obiective și de ce buget ai nevoie.

Dacă planul pare ok, atunci vom discuta despre o modalitate de recompensare.

Multe agenții folosesc modelul de procent din bugetul de reclama. De exemplu, cheltuim 10.000 USD pe Facebook iar fee-ul agenției este de 10%, 12% sau 15% din bugetul cheltuit. Nu știm de unde vine acest model, însă e clar că încurajează doar “să cheltuim cât mai mult” și nu are nicio legătură cu rezultatele obținute. Așadar, nu vom vrea să folosim acest model. În schimb, vom vorbi de o sumă fixă, lunară și de un “comision de succes” pentru realizarea obiectivelor. 

Dacă poți cu adevărat să ne ajuti, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

De unde știm că funcționează

Din luna Martie 2020 și până azi (deci, peste 12 luni) eu și echipa de traineri All About Parenting am susținut în România câte un webinar live în fiecare zi (da, și sâmbăta și duminica) cu minim 500 de participanți. Asta înseamnă că am avut cel mai puțin 1000 de persoane înscrise la fiecare webinar. Uneori chiar și peste 5000 la câte un singur webinar.

A fost un efort colosal pentru toată echipa să menținem comunicarea “la foc continuu”, să trimitem sute de emailuri segmentate și, desigur, să facem campanii Facebook Ads. Nici nouă nu ne-a venit să credem ce am reușit să facem. Unii colegi chiar au pus poze cu arene de la Untold ca să înțelegem cam cât de mulți oameni au participat în total la webinarii.

Mai mult, am implementat aceeași strategie și în Polonia, unde nu eram cunoscuți, cu 3 webinarii pe săptămână (în prezent 5) cu aproximativ 500 de persoane înscrise la fiecare webinar. Polona e practic o limbă din care noi, românii, nu înțelegem niciun cuvânt, pentru că nu seamănă cu franceza, engleza sau germana pe care mulți le vorbim.

Deci, echipa noastră din Polonia a reușit să ia strategia din România și să o implementeze cu succes la ei, și au obținut aproximativ aceleași rate de conversie (la înscriere, la show up rate etc) – uneori, chiar mai bune.

Asta ne dă încredere că strategia noastră funcționează și că vom reuși să o implementăm cu ajutorul persoanelor potrivite și în multe alte țări.

Nu este un job “de la 9:00 la 17:00”

Aș vrea să facem clar că acesta nu este un anunț de “angajare” și nu vorbim de un job cu program de la 9:00 la 17:00 de luni până vineri.

Acest rol are niște obiective clare și va fi nevoie de tot focusul și motivația de care ești în stare pentru a reuși.

Mai mult, la început vei începe de la zero. Va trebui să îți faci planul, strategia și apoi să o pui în practică pentru că nu va fi cineva care să îți spună ce ai de făcut. Dacă nu îți place independența, va fi greu. Dar, dacă ești genul de persoană căreia îi place să aibă inițiativă, atunci este un avantaj pentru tine pentru că vei avea multă libertate de decizie.

Cum aplici

Trimite un video colegului meu, Mircea, (video-ul poate fi selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator) la echipa@allaboutparenting.ro în care răspunzi la câteva întrebări:

  1. Ce experiență și ce abilități ai pentru obiectivele descrise pe această pagina?
  1. Ce te-a convins să aplici pentru acest rol?
  1. Cum ai aflat de acest rol?

Cu cât mai detaliate răspunsurile de la primele 2 întrebări, cu atât mai bine.

Ce urmează după ce aplici

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 30 de minute.

Dacă după acest interviu considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci vom avea un interviu detaliat de 2 ore în care vom discuta obiectivele și modalitățile prin care vei putea să le realizezi.

Dacă toate lucrurile sunt bune, vom discuta despre o ofertă atractivă de recompensare (atât o sumă lunară, cât și un “comision de succes”).

Apoi, vom pune obiectivele stabilite într-un soft de obiective și te vom ruga să le actualizezi săptămânal în primele 3 luni. Dacă performanța este cea asumată (sau aproape de cea asumată), atunci avem începutul unei prietenii pe termen lung.

Așa că, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi €500.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2022 All About Parenting