Povești altfel pentru copilul tău

Povești altfel pentru copilul tău

Fiecare zi poate deveni o zi de poveste pentru copilul tău. Pornește, împreună cu cel mic, într-o călătorie prin lumea emoțiilor. Sunt povești altfel care vorbesc, pe înțelesul copiilor, despre frică și curaj, despre prietenie și despărțiri, despre dor și responsabilitate.

Prințul Cal Alb și prințesa Floare de Colț

Copiii au nevoie să înțeleagă că sufletele oamenilor se unesc în iubire și că astfel ei se pot simți mereu împreună.

Pentru copii, despărțirile sunt grele la început, iar acest mesaj, al iubirii care depășeste granițele prezenței fizice, ajută. 

Fie că începe grădinița și cel mic e speriat sau poate că e vorba de o noapte la bunici, fără părinți, povestea Prințul Cal Alb și Prințesa Floare de Colț îi poartă pe copii într-o călătorie între inimile oamenilor care sunt acolo unul pentru celălalt, chiar și atunci când nu sunt fizic împreună.

Pentru că Iubirea nu se ia, nu se dă, ea pur și simplu este.

Povestea cortului mare și negru

Toată lumea e o poveste dacă îți lași mintea liberă și imaginația să zboare liberă, și copiii noștri știu asta cel mai bine.

Descoperă alături de copilul tău o poveste despre puterea de a vedea dincolo de aparențe, despre emoții și despre curaj.

O poveste despre relația bazată pe încredere dintre copii și părinți și despre responsabilitate.

Mai mult decât atât, Povestea Cortului Mare și Negru vorbește despre cum putem vedea binele din tot ce ne înconjoară și căuta frumosul dincolo de aparențele înșelătoare.

Povestea nucului și ciclurile anotimpurilor

Nucul bătrân îi invită pe copii la lectură și îi învață despre viață, despre puterea prieteniei și despre curajul de a te reinventa.

Povestea Nucului și ciclurile anotimpurilor le vorbește copiilor despre renaștere, despre cum orice sfârșit are un alt început. E o poveste despre comorile ascunse în fiecare dintre noi, acele comori care ne dau puterea de a lumina lumea și a o face mai frumoasă.

E o poveste despre o prietenie inedită dintre o mamă, un copil și un Nuc în jurul căruia cei doi își construiesc cu drag povești despre ”acasă”.

Despre autor

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat specialist în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din România și singurul din lume, bazat pe cele mai noi cercetări în știința motivației, cum e Teoria Auto-determinării.

În ultimii 4 ani a organizat împreună cu echipa ei peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat aproximativ 100.000 de părinți din toată țara.

Ce spun părinții care au parcurs cărțile

Cărțile lui Amos

Fie că citiți împreună sau își citesc singuri, Cărțile lui Amos îi poartă pe copii prin lumea emoțiilor. Sunt povești altfel care vorbesc, pe înțelesul copiilor, despre frică și curaj, despre prietenie și despărțiri, despre dor și responsabilitate.

Povești scrise pentru copii, din inima unui adult care are în suflet copilăria.