[Carte Gratuită] Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor

și 18 tehnici antidot care reduc stresul părinților

Oferta expiră în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Primești GRATUIT cartea

Eu plătesc cartea, tu acoperi costul livrării! Spune-mi unde să îți trimit cartea ta gratuită!

Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor te vor ajuta să..

Găsești răspuns la întrebările cum îl fac pe copilul meu să nu mă mintă, doarmă în patul lui, își strângă singur jucăriile, să nu mai lovească, să vină din parc atunci când e timpul, să se îmbrace singur;

Afli tehnicile din această carte, testate și recomandate de peste 100.000 părinți din România

Înveți despre cele 18 tehnici care te scapă de stresul din “meseria de părinte”

Ai un ghid pas – cu pas din care să înveți cum să corectezi din capul locului orice comportament negativ

Exact informația de care ai nevoie fără să mai trebuiască să pierzi timp ca s-o găsești

Cartea costă 50 de lei, dar în următoarele 3 zile o achităm pentru tine! Te rugăm doar să acoperi costul livrării ca să ajungă la tine (doar 19 lei intern sau 26 de lei internațional). Datele tale sunt în siguranță și nu vor fi distribuite.

Despre Urania Cremene, autoarea seminarului

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 8.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 70.000 de părinți din toată țara.

Iată ce spun părinții care deja au participat la seminar:

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.