Cel mai bun dar pentru un cadru didactic e liniștea.

De Crăciun, oferă-i un cadou care aduce armonie în fiecare clasă.

Trimite-le propunerea părinților din grup

De ce ACEST cadou pentru educatoarea sau învățătoarea copilului tău?

Educatoarea sau Învățătoarea copilului tău merită tot sprijinul părinților. 

Educația copilului tău nu se încheie în momentul în care a ieșit pe poarta școlii. Între timpul petrecut acasă, cu voi, și timpul petrecut la școală, cu cadrele didactice, există un fir roșu care le leagă: nevoia de securitate și de susținere a copilului tău. Grija pentru ca nevoile lui să fie împlinite.

Doar că, știi… copilul tău nu e singur. E poate într-o grupă sau clasă cu alți 15 sau 20 de copii. Și fiecare copil vine dintr-o familie cu dinamică diferită: ce mănâncă, unde își fac vacanțele, ce prieteni au, cum sunt educați sau disciplinați. Fiecare familie face diferit toate aceste lucruri.

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că fiecare învățătoare sau educatoare are la ea în clasă, în fiecare zi, vreo 60 de persoane. 

Da, ai citit bine. 60 de persoane care se fac auzite prin nevoile lor, prin felul în care se manifestă atunci când ceva îi supăra, prin felul lor de a gestiona un conflict. Aceste 60 de persoane sunt copiii din clasa și cei doi părinți ai fiecărui copil, adică… voi. Fiecare copil e jumătate mama, jumătate tata. Iar felul în care el se poartă zi de zi la școală încapsulează tot ce a învățat de la voi până acum.

Așa că te întreb: Dacă tot ești în clasă, prin copilul tău, în fiecare zi cu educatoarea și învățătoarea, cum ar fi  să o ajuți? Să o ajuți să aibă liniște  ca să poată avea răbdare să îi motiveze pe cei mici să învețe și să se dezvolte. 

Să aibă cooperare, ca să nu fie nevoită să apeleze la pedepsirea copiilor în momentul în care izbucnește vreun conflict.

Știi… ea are doar doi ochi și două mâini pentru toți cei 20 de copii care așteaptă de la ea soluții, blândețe, empatie și răbdare..
Poți să îi arăți că ești acolo cu ea, chiar dacă nu poți să o ajuți fizic.

De ce să cumperi acest program cadou?

Aceste vouchere au fost create special pentru părinții ca tine, care doresc  să ofere ceva mai mult decât un dar obișnuit. 

În loc să oferi o poșetă, o pereche de cercei sau un tablou pe care nu știi dacă vreodată le va folosi, mai bine oferi liniște și armonie în clasă. 

E un dar pe care îl poți cumpăra în doar 5 minute, evitând astfel nebunia magazinelor si mall-urilor din perioada asta. 

În plus, e vorba de un cadou online, care nu se deteriorează și, în plus, poate fi accesat oriunde și oricând. 

E cadoul care zice cel mai bine: ”Ceea ce faceți pentru copilul nostru conteaza și suntem recunoscători pentru asta!” 

Până acum, peste 1800 de cadre didactice au ales să se alăture comunității All About Parenting și să învețe tehnicile din program, ca să obțină cooperarea copiilor pe care îi au în grijă, aproape câte o zi întreagă, și să le ofere o educație echilibrată, fără certuri, fără pedepse, fără recompense și fără condiționări absurde.

Trimite-le propunerea părinților din grup

Cum ajută fiecare program în parte în relația la clasă cu copiii?

Conflicte între copii

Este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, la grădiniță, la școală sau în general.

Acest program oferă răspunsul la întrebările: cum gestionez conflictele între copii? când este cazul să intervin? nu îi pedepsesc, dar ce fac în schimb? 

Descoperi cum să ajuți copiii să își rezolve singuri conflictele și să devină adulți echilibrați, cu stimă de sine ridicată și capabili să își gestioneze emoțiile în mod eficient.

All About Parenting

Prin acest program îi puteți oferi în dar dascălului copiilor voștri un program online de parenting care cuprinde informații nu doar dintr-o carte, ci din sute de cărți și studii despre psihologia copilului. 

E un program care cuprinde informații sintetizate și structurate logic în 300 de video-uri care abordează integrat toate aspectele educației unui copil.

Practic,  All About Parenting este o metodologie cu cap și coadă. Singura din lume care are la bază Teoria Autodeterminării, predată în universități precum Oxford sau Cambridge.

De la minciună la adevăr

Este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint. 

Ce anume îi determină să recurgă la minciună? Frica, sentimentele de rușine, dorința de a nu-i dezamăgi pe cei dragi și multe altele sunt motivele care stau în spatele minciunilor. 

 Afli din acest curs care este cauza minciunilor, cum poți sa le previi din timp și, dacă deja te confrunți cu minciuna, cum o poți gestiona, fără a recurge la pedeapsă. 

Indifierent dacă e vorba de copii de grădiniță, perioada în care copiii încep să mintă, sau de copii mai mari, de școală sau liceu, informațiile din „De la Minciună la Adevăr” te ajută să vezi cum poți să încurajezi adevărul și să construiești o relația bazată pe încredere.

*Prețul afișat este disponibil doar pentru cadrele didactice. Persoana care primește cadoul este nevoită să ne trimită o adeverință de la locul de muncă.

Acest cadou poate fi cumpărat la jumătate din valoarea lui, pentru că este destinat doar cadrelor didactice.

Jumătate din cadou este de la echipa All About Parenting, jumătate de la părinți. Astfel, contribuim împreună la creșterea nivelului de educație empatică și echilibrată și susținem acei dascăli din grădinițe și școli, de stat sau private, care au deschiderea de a învăța continuu și a se adapta la realitatea copiilor noștri.

După ce alegi să faci acest dar, îți vom trimite un e-mail cu Voucherul cadou (Scrisoare și Broșură Program), gata de printat și împachetat sau de dat mai departe online. 

Pentru activarea contului online, vă vom solicita numele, instituția, funcția și datele de contact ale cadrului didactic căruia îi dăruiți programul. 

Colega mea de la Customer Care, Alexandra, le va activa contul și îi va întâmpina în platforma online, fiindu-le aproape pe tot parcursul programului.

Pentru protecția datelor dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt procesate pe un server securizat și executate prin conexiuni criptate 256-bit.

Cuvinte de suflet de la profesori pentru părinți

Erika Nagy-Gyorgy, Învățătoare

Aș dori, pe această cale, să profit de ocazie și să vă mulțumesc pentru incredibila oportunitate acordată profesorilor în cadrul acestui program minunat.

E sentimentul plăcut de ”acasă” când urmăresc episoadele, fiind la rândul meu ocupată cu dezvoltarea inteligenței emoționale ale adoleșcenților, cu care am onoarea să lucrez de mai bine de 15 ani. Profesia de dascăl o consider în primul rând fiind de la om la om, și după aceea de la specialist la elev. 

Sunt nerăbdătoare să descopăr tot ce are de oferit acest program, atât ca mamă cât și profesor.

Irina Olteanu, Educatoare

Ce a însemnat și ce înseamnă programul All About Parenting penru mine? Tot ce aveam nevoie ca să înțeleg nevoile copiilor preșcolari, să înțeleg ce nu funcționează și cum să abordez într-o altă manieră situațiile conflictuale pe care le întâlnesc zilnic în grădiniță.

Acest program oferă toate instrumentele de care ai nevoie ca să ai o relație armonioasă cu elevii tăi. Acplic la grupă ce am învățat și cresc odată cu elevii mei!

Despre Urania Cremene, autoarea programelor

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară, iar în ultimii 5 ani, a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Ai întrebări? Sună sau scrie-i colegei mele Alexandra.

Va fi bucuroasă să te ajute și răspunde de luni până vineri între 9:00 și 17:00.

M: contact@uraniacremene.ro
T: 0720 528 477

© 2019 Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii