Alege cel mai potrivit cadou pentru prietenii sau colegii tăi care sunt părinți

De Crăciun, oferă-i un cadou care aduce armonie în fiecare casă.

De ce ACEST cadou pentru prietenii sau colegii tăi care sunt părinți?

Pentru un părinte, din ce mai mult, darul perfect pare acela care nu are culoare, parfum sau greutate în grame. Un dar care e mai mult emoție și mai puțin formă.

Un dar care să aducă echilibru și liniște atât în casă, cât și în relația cu copilul.

Da, și darurile materiale sunt de folos, însă eu îți ofer posibilitatea de a oferi un cadou care o să îi amintească de tine an după an, mulți ani de-acum încolo.

Un cadou care nu expiră, nu se deteriorează, ba chiar își arată valoarea în timp.

De ce să cumperi acest program cadou?

Aceste vouchere au fost create special pentru părinții ca tine, care doresc  să ofere ceva mai mult decât un dar obișnuit. 

În loc să oferi o poșetă, o pereche de cercei sau un tablou pe care nu știi dacă vreodată le va folosi, mai bine oferi liniște și armonie în clasă. 

E un dar pe care îl poți cumpăra în doar 5 minute, evitând astfel nebunia magazinelor si mall-urilor din perioada asta. 

În plus, e vorba de un cadou online, care nu se deteriorează și, în plus, poate fi accesat oriunde și oricând. 

E cadoul care zice cel mai bine: ”Ceea ce faceți pentru copilul nostru contează și suntem recunoscători pentru asta!” 

Până acum, peste 11.000 de părinți au ales să se alăture comunității All About Parenting și să învețe tehnicile din program, ca să obțină cooperarea copiilor pe care îi au în grijă, aproape câte o zi întreagă, și să le ofere o educație echilibrată, fără certuri, fără pedepse, fără recompense și fără condiționări absurde.

Cum ajută fiecare program în parte în relația cu copilul?

All About Parenting

Program online, creat de Urania Cremene, o metodologie cu cap și cu coadă din care înveți ce e parentingul echilibrat. Înveți cum să îți educi copilul fără pedepse și recompense.

Modulul 0, ”Esența cooperării dintre părinți și copii”, este primul din cele 10 module care alcătuiesc programul All about Parenting. 

În fiecare dintre cele 16 episoade, primești soluții pentru cele mai mari provocări din viața de părinte.

Conflicte între copii

Este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, la grădiniță, la școală sau în general.

Acest program oferă răspunsul la întrebările: cum gestionez conflictele între copii? când este cazul să intervin? nu îi pedepsesc, dar ce fac în schimb? 

Descoperi cum să ajuți copiii să își rezolve singuri conflictele și să devină adulți echilibrați, cu stimă de sine ridicată și capabili să își gestioneze emoțiile în mod eficient.

De la minciună la adevăr

Este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint. 

Ce anume îi determină să recurgă la minciună? Frica, sentimentele de rușine, dorința de a nu-i dezamăgi pe cei dragi și multe altele sunt motivele care stau în spatele minciunilor. 

 Afli din acest curs care este cauza minciunilor, cum poți sa le previi din timp și, dacă deja te confrunți cu minciuna, cum o poți gestiona, fără a recurge la pedeapsă. 

Indifierent dacă e vorba de copii de grădiniță, perioada în care copiii încep să mintă, sau de copii mai mari, de școală sau liceu, informațiile din „De la Minciună la Adevăr” te ajută să vezi cum poți să încurajezi adevărul și să construiești o relația bazată pe încredere.

De la NU la DA

E un curs online, creat de Urania Cremene, care te ajută să înțelegi de ce refuză copiii și îți oferă, în 7 episoade, cu un total de 58 de minute,  tehnici concrete și ușor de aplicat. Aceste tehnici, aplicate zi de zi, vor aduce cooperarea în relația cu copilul.

Parenting Apart

E un program online, creat de Urania Cremene, special pentru părinții despărțiti. E un program din care înveți să fii un părinte mai bun pentru copilul tău și un partener echitabil pentru celălalt părinte, chiar și după separare. 

Pentru un buget sub 150 lei

Pentru un buget între 150 și 500 lei

Pentru un buget peste 500 lei

Oferi un cadou, primești și tu unul

Dacă alegi să faci cadou acest program, vei primi și tu, la rândul tău, un dar.
Primești din partea noastră acces la progamul ”Teme, Povești și Bunici”.

După ce alegi să faci acest dar, îți vom trimite un e-mail cu Voucherul cadou (Scrisoare și Broșură Program), gata de printat și împachetat sau de dat mai departe online. 

Colega mea de la Customer Care, Alexandra, le va activa contul și îi va întâmpina în platforma online, fiindu-le aproape pe tot parcursul programului.

Pentru protecția datelor dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt procesate pe un server securizat și executate prin conexiuni criptate 256-bit.

Cuvinte de suflet de la părinți

Despre Urania Cremene, autoarea programelor

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară, iar în ultimii 5 ani, a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Ai întrebări? Sună sau scrie-i colegei mele Alexandra.

Va fi bucuroasă să te ajute și răspunde de luni până vineri între 9:00 și 17:00.

M: contact@uraniacremene.ro
T: 0720 528 477

© 2019 Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii