Căutăm o Asistentă Executivă care știe să își facă managerul de 3 ori mai productiv

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești o Asistentă Executivă descurcăreață ce vrea să își pună abilitățile în slujba unei misiuni nobile, adică să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iar dacă nu ești persoana pe care o căutăm… poți câștiga 2500 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm! Citește tot mesajul pentru detalii.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Ce tip de Asistentă Executivă căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

1. Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 100 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 6 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 2 ani am întâlnit peste 600.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

În prezent, avem peste 1.000.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 50.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în următorii 3 ani să fim prezenți în 30 de țări unde să inspirăm milioane de părinți să învețe despre parenting. 

Ne imaginăm o lume unde cooperarea între părinți și copii este învățată, nu lăsată la voia întâmplării.  Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. 

De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre: să facem ca a învăța despre parenting să devină o normă socială, la fel ca școala de șoferi.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Vrem să inspirăm o „masă critică” de părinți în toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți, la rândul lor. În următorii 10 ani, vrem să inspirăm 45 de milioane de părinți din toate țările lumii să intre în programul All About Parenting.

Iar pentru asta, trebuie să fim bine organizați. De aceea avem nevoie de tine. Să fii rotița care pune în mișcare lucrurile, indiferent dacă sunt ele mari sau mici.

2. Ce tip de Asistentă Executivă căutăm

Căutăm o Asistentă Executivă descurcăreață și organizată, care poate să își facă managerul de 3 ori mai productiv.  Avem nevoie de o persoană care poate să găsească resursele necesare pentru a-și duce treaba la bun sfârșit și știe să preia sarcini înainte de a-i fi delegate.

Responsabilitățile tale vor fi…

să menții ordine în Inbox-ul managerul tău, să triezi și să organizezi zilnic mesajele, în funcție de conținut și importanță;

să scrii draft emails astfel încât să faci mai mult de 50% din munca managerului tău cu emailurile;

să gestionezi calendarul de întâlniri, să stabilești și să reprogramezi întâlniri;

să organizezi și să gestionezi documentele, fișierele și folderele de lucru;

să planifici călătorii ținând cont de toate detaliile necesare (vize, transport, transfer, cazare);

să evaluezi săptămânal calendarul managerului tău și să propui soluții pentru a-l ajuta să-și atingă obiectivele;

să monitorizezi termene limită și să te asiguri că acestea sunt respectate;

să gestionezi cap-coadă proiecte mici;

să ajuți managerul tău să mențină relații excelente cu oamenii cheie din viața lui, atât pe plan personal cât și profesional;

să faci research online pe diverse subiecte.

Ce ne dorim de la tine este să faci lucrurile să se întâmplepoate, aparent, lucruri minore dar fără de care nu se poate și care atunci când nu sunt făcute, țin pe loc proiecte foarte mari.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Suntem o echipă prezentă pe 3 continente, cu 7 naționalități (deocamdată) unde fiecare coleg simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Lucrăm în întregime de la distanță, cu program flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut în zeci de mii de exemplare, a tinut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea de la Cluj, Iulie 2022)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

4. Deci, nu aplica dacă…

nu ai experiență ca Asistentă Executivă, Asistentă Personală sau Asistentă Virtuală;

nu ești prietenă bună cu calculatorul și nu ai mai lucrat cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM, aplicații de creat pagini web sau de programat întâlniri;

nu vorbești și nu scrii în engleză la nivel avansat;

nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singură soluții;

nu ai un stil de lucru curat și organizat și nu te definește atenția la detalii;

și nu în ultimul rând, nu îți place să lucrezi singură mult timp.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe butonul “Vreau să aplic” și completează quiz-ul de acolo. Fiecare aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv).

2) Dacă răspunsul este pozitiv, trecem la următorul pas – să ne cunoaștem.

3) Dacă și acolo suntem ok, îți vom propune câteva exerciții practice.

4) Iar dacă toate lucrurile sunt bune, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație ca să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia așteptăm să te cunoaștem!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting