Concurs „Ai carte, ai parte”

Primele 500 de exemplare din noua mea carte: “Cele 3 nevoi psihologice de bază ale copiilor” vor ajunge gratuit la voi!

Ce trebuie să faceți pentru asta e foarte simplu: să ne ajutați să mărim comunitatea părinților conștienți, pentru ca principiile în care noi credem să ajungă la cât mai multe familii din țară!

Vă mai spun trei lucruri:

1. Primii 10 care se dovedesc a fi cei mai activi susținători ai misiunii noastre câștigă programul All About Parenting

2. Primii 50 câștigă un program tematic, cum ar fi Conflictele între frați

3. Concursul se termină în două zile!

Cum participi?

Răspunde corect la întrebarea de mai jos ca să te înscrii în cel mai mare concurs pe care l-am organizat până acum, pentru părinți!

Care sunt cele 3 stiluri parentale?

După ce răspunzi corect la întrebare, urmărește pașii din următoarea pagină.

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat specialist în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din România și singurul din lume, bazat pe cele mai noi cercetări în știința motivației, cum e Teoria Auto-determinării.

În ultimii 4 ani a organizat împreună cu echipa ei peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat aproximativ 100.000 de părinți din toată țara.

Copyright © 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.

Atenție! Concursul se încheie în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)