Seminar online live

3 Metode care fac copiii să asculte de părinți

Cum transformi haosul și frustrările autoizolării în armonie și bună dispoziție

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Din acest seminar, vei învăța:

Cum să obții ordine în casă

Cum să faci să preiei controlul, fără să apelezi la pedepse

Cum să cultivi emoțiile pozitive, în această perioadă în care tensiunea predomină în casă

Cum să gestionezi timpul și spațiul, fără să îți transformi casa într-un câmp de bătălie cu piese lego

Cum să faci să rămâneți cu amintiri frumoase din această perioadă de criză.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Acest training este pentru tine dacă:

Simți că în ultimele zile viața ta s-a schimbat radical și pare că acum trebuie să fii părinte, partener de joacă, master chef sau chiar antreprenor – toate astea în același timp

 

De când ești nevoit să lucrezi de acasă, alături de copii, ești mereu între mami, David nu mi-l dă pe Buzz și Sigur, domnule, rapoartele vor fi gata astăzi și nu, dragule, ți-am explicat deja că nu putem merge în parc

 

Pare că acum copiii au pus stăpânire pe toată casa. Ei sunt șefii. Fac ce vor, joacă până la epuizare, desene toată ziua, iar de programul de somn nici că vor să audă

 

Noțiunea timpului este ceva abstract acum, casa ta parcă e un teren de luptă în care piesele de lego stau la pândă în plină lumină, pe covor, gata – gata să atace un călcâi. De cele mai multe ori, al tău

 

Acordă-mi 90 de minute și îți voi oferi 3 tehnici pentru toate aceste probleme în seminarul online: 3 Metode care fac copiii să îi asculte de părinți – Cum transformi haosul și frustrările autoizolării în armonie și bună dispoziție.

În acest training online vei învăța pașii pe care să-i faci pentru a ajunge de la certuri și conflicte la bună dispoziție, chiar dacă ești izolat și te confrunți și tu cu această criză care ne afectează pe toți, la nivel global.g.

Seminar online gratuit susținut de Maria Țolescu

Maria Țolescu este mama a 2 băieți gemeni, soție și trainer certificat în metoda All About Parenting.

Vine din mediul de afaceri unde a condus echipe și a făcut performanță ca manager. Și-a promis, încă din copilărie, că ea nu își va pedepsi copiii, iar când a ajuns mamă a căutat o alternativa sănătoasă la pedeapsă.

A găsit-o în metoda All About Parenting și de atunci ține seminarii unde ajută sute de părinți în fiecare lună să aibă o relație mai bună cu ai lor copii.

Locuiește în Iași împreună cu familia, iar a doua pasiune a ei sunt afacerile imobiliare de care se ocupă atunci când nu ține seminarii de parenting.

Alege să vezi partea pozitivă din orice situație pentru a putea trece peste perioada de criză cu calm și optimism, cu beneficii atât pentru relația din familia ta, cât și pentru cei apropiați ție.

Te invit să dai click pe butonul galben de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 3 Metode care fac copiii să îi asculte de părinți – Cum transformi haosul și frustrările autoizolării în armonie și bună dispoziție.

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Nu amâna, rezervă-ți locul acum.

Ce spun părinții care învață alături de noi

Copyright © 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.